miércoles, 29 de febrero de 2012

Anem al teatre!

Molt bona tarda!

Avui us vull explicar una activitat que vam fer fa una setmana, vam anar a un teatre infantil que es titulava: Gong! La història de la dragona Mina-li.

Totes les persones son diferents. Unes són altes, les altres baixes, unes rosses, les altres morenes, uns saben dibuixar, els altres ballar...


Tres escombriaires ens expliquen el conte de la Mina-li, una dragona que se sent diferent perquè no sap treure foc pels queixals. Per intentar solucionar el seu problema decideix iniciar un llarg viatge per la Xina. Visitarà els paratges més amagats, on es trobarà els personatges entranyables i divertits que intentaran ajudar-la.


ça partir dels diferents objectes que troben entre la brossa, les escombriaires creen un món imaginari per narrar aquesta apassionant aventura plena de sentiments i emocions.


L'obra va estar molt bé, però en algunes ocasions va ser una mica repetitiva amb les cançons. Els nens que habien al teatre van disfrutar molt. Lo més originals va ser que amb un sol espais creen molts paisatges, i amb materials molts simples creen personatges i escenes.

Aquí us deixo una foto de les "escombriaires"
Fins aviat




No hay comentarios:

Publicar un comentario